©2017 by Kinderpraktijk Ollie. 

Missie en Visie

Door middel van het coachen en trainen van kinderen wil ik een bijdrage leveren aan de bewustwording en persoonlijke ontwikkeling van kinderen, zodat kinderen kennis hebben van hun eigen vermogens. Vanuit dit bewustzijn kunnen kinderen zich positief ontwikkelen en zijn ze opgewassen tegen de levenslessen die op hun pad komen.

In deze maatschappij waarin bovenal de nadruk wordt gelegd op de cognitieve ontwikkeling en prestaties van kinderen, is het belangrijk om ook een tegenwicht aan te kunnen bieden. Want net zo belangrijk is de sociaal - emotionele ontwikkeling van kinderen, dat kinderen leren naar zichzelf te luisteren en vanuit de doe - modus in de zijnsmodus leren komen. Dat kinderen ervaren, dat ze goed zijn, zoals ze zijn. Pas als deze twee in balans zijn, kan het kind tot zijn recht komen in zijn of haar ontwikkeling. Ik zie het dan ook als mijn missie om hier een bijdrage aan te kunnen leveren.

Over mij

Ik ben Olga Kurum, de vrouw achter de praktijk. Een ding gaat als een rode draad door mijn leven, en dat is, dat ik als kind al gek was op kinderen. Dit heeft ertoe geleid, dat ik mindfulnesstrainer voor kinderen en kindercoach ben geworden. Daarnaast ben ik ook sinds 8 jaar werkzaam als psychiatrisch HBO verpleegkundige, coach en trainer voor volwassenen.

Ik ben echt een kindermagneet. Kinderen voelen zich vaak al van nature aangetrokken tot mij, en veilig bij mij en al snel heb ik een bijzondere verbinding met kinderen. Ik kan op een speelse en humorvolle wijze aan het werk met kinderen. Ik help kinderen om weer thuis te komen in zichzelf en hun eigen kracht weer te ervaren. Het geeft mij ontzettend veel plezier en geluk om dit voor kinderen te kunnen betekenen.